top of page

Interviews & reportages.

Nieuwsbrieven & persberichten.

Advertorials. Webteksten. Boeken. Blogs. Brieven.

Maar ook de volledige productie van uw bedrijfsblad of jaarverslag;

van de tekstproductie tot en met het begeleiden van de vormgeving,

druk en verzending. En gerichte communicatieadviezen over

waar ú heen wilt met uw organisatie.

adviezen

Adviezen

Jaap Schuringa is een gedreven …

Ja, wat eigenlijk? Samen kwamen we er op dat proces-improvement de lading het best dekt. Vanuit Jaap’s intrinsieke wil om écht samen met de klant toe te werken naar het beste resultaat. En dus werd YJóurS! de vlag waaronder de nieuwe onderneming vaart. En voor Lithos bouw & ontwikkeling schreven we niet alleen de websiteteksten, maar denken & schrijven we ook mee bij het driejaarlijks ondernemingsplan en de presentatie ervan.

Boeken

(co)Auteur van diverse boeken op het gebied van de stedelijke ontwikkeling, o.a. over de Waalsprong (Nijmegen), Vathorst en Eemkwartier (Amersfoort). Een mengeling van historie, planologie, beleid en –vooral– ménsen. ‘Standaardwerken voor beginnend planologen en bestuurders’ (AD). Maakt ook boeken ter gelegenheid van jubilea (75 jaar De Amersfoortse Verzekeringen) en congressen (Huis van Thorbecke, DHV). En biografieën, waar het verhaal van uw leven of levenswerk meeslepend wordt opgetekend.

 

Boeken
Concept design

Concept & design

Het valt tegenwoordig niet mee om bij te blijven in de huidige snelle communicatiemaatschappij. Reden waarom Valentina Guasp Mangani sinds kort deel uitmaakt van het Hoegen, Tekst & Communicatie-team.

 

Valentina is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, richting Communicatie en Media Design.

Haar specialisatie: concept design en crossmediale communicatie. Samen maakten Valentina en Rob o.a. de openingsfolder voor de nieuwe CIGO in Soest.

 

Ghostwriting

Niet iedereen vindt het leuk om zijn eigen speech of blog te schrijven, of heeft daar de aanleg of tijd voor. Dat persoonlijke en delicate klusje neem ik u graag uit handen. Door de klik te leggen, ‘in uw huid te kruipen’ en snel en efficiënt tot de kern door te dringen.

 

Ghost writing

Interviews

 

Met mensen, over mensen. Van werkvloer tot boardroom, en alles wat daar tussen zit. Praat net zo ‘makkelijk’ en lief met de Directeur Eigenaar over MVS en MVO als met Dick, die bijzondere medewerker, over zíjn passies. Van ‘wetenschappelijk’ diep tot ‘simpelweg’ motiverend, stimulerend, enthousiasmerend.

 

Jaarverslagen

Sociale jaarverslagen (C1000). Duurzaamheids- verslagen (Ricoh). Gewone jaarverslagen (Kringloop- Amersfoort). We denken vooruit over de opzet en zorgen voor de invulling.

 

Medewerkersmagazines

 

Van A tot Z de volledige productie van uw personeelsblad. Van redactieraad tot deurmat, voor mkb (Schutte bouw & ontwikkeling) en multinational (Arcadis). Maar alleen (een deel van) de tekstproductie doen we natuurlijk ook. Vraag dat C1000, Ahold, Givaudan, Hero, HP, Ziggo, Ricoh, Gemeente Amersfoort, ROC Midden Nederland, KLM, IMK, Plus Retail en vele andere organisaties.

Interviews
jaarverslagen
medewerkersmagazines

Overheidscommunicatie

Overheden spreken vaak hun eigen taal, vereisen een eigen aanpak. Neem KanSZ!, het blad van de Gemeente Amersfoort voor cliënten van de afdeling Sociale Zekerheid.Dat voorzien we van een andere inhoud & toon dan inPUBLIC, het magazine van InterAcces voor beslissers in de publieke sector.

overheidscommunicatie

Redigeren

In hun haast en/of enthousiasme maken organisaties nog wel eens een tekst openbaar waar de scherpe kantjes nog aanzitten dan wel het puntje op de ‘i’ ontbreekt. Van de haastige klantenmail tot het rapport, brochure of boek dat a.s.a.p. naar de vormgeving moet. Door ons te laten meelezen (en vooral ook: meedénken) krijgt uw boodschap net even het beetje extra dat het verschil maakt. We zorgen voor better, voorkomen worse.

bottom of page